Buradasınız: Haberita » Yaşam » Erol Köktürk ve Erdal Köktürk’ten “Taşınmaz Değerlemesi”

Prof. Dr. Erol Köktürk ve Dr. Müh. Erdal Köktürk’ün “Taşınmaz Değerlemesi” adlı kitabı bu alanla ilgilenenler için bir başucu kitabı niteliğinde.

eol-erdal-kokturk-tasinmaz-degerlemesi

“Taşınmaz Değerlemesi” kitabı bu alanla ilgilenenler için bir başucu kitabı niteliğinde.

Taşınmaz Değerlemesi Kitabı, uzun yıllar boyunca, “Gayrimenkul Değerleme” ve “Arazi Geliştirme” konularında çalışan, bu konularda çeşitli üniversitelerde, meslek kuruluşlarında, kamu kurumlarında eğitim/ders/danışmanlık yapan yazarların notlarından, ders anlatımı/eğitimler/uygulamalar esnasında öğrencilerinden/uygulamacılardan gelen sorulardan ve mesleki tecrübelerine dayanılarak hazırlandı.

Taşınmaz Değerlemesi, Türkiye’de, taşınmaz hukuku ve imar hukuku ile değerleme hukukunu ve uygulama tekniklerini birleştiren ve bu alanda bulunabilecek en kapsamlı kaynaklardan biri.

Seçkin Yayıncılık tarafından yayımlanan kitapta, Türkiye’de ve Dünya’daki değerleme yöntemleri ve teknikleri soru ve cevaplarla ayrıntılı olarak açıklanırken taşınmaz (gayrimenkul) konusu, yüzlerce yargı kararı, yasa, tüzük, yönetmelik ve genelgelerin yanı sıra yerli ve yabancı çok sayıda kaynaktan yararlanılarak ele alındı.

1304 sayfa olan kitap, ayrıca taşınmaz değerlemesi ile ilgili yüzlerce örnek soru çözümleriyle, konu hakkında bilgi edinmek isteyenlere başvurabilecekleri rehber konumunda.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.