Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Dünya Bankası Hangi Kurum için Ek Finansman Sağlayacak?

“Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi” için Dünya Bankasından 81 milyon Avro tutarında ek finansman sağlanması amacıyla 30 Kasım 2015 tarihinde Kredi Anlaşması imzalandığı Hazine Müsteşarlığının internet sitesinde duyuruldu.

Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro  Genel Müdürlüğü (TKGM) tarafından yürütülecek.

TKMP, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TKGM tarafından yürütülecek.

Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) tarafından yürütülecek.

Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) tarafından yürütülecek.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP) ile yılda 20 milyon insanın iş ve işlem yaptırmak için geldiği kurumlarında hizmet sunumunu, insan kaynaklarını ve kurumsal gelişimini iyileştirmeyi hedefliyor.

Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP) ile Türkiye genelinde yaklaşık 4.1 milyon parselin sayısal ve hukuksal formda bilgisayar ortamına aktarılması, taşınmazların gerçek değerlerine ilişkin bir veri tabanı oluşturulmasında bir politika belirlenmesi ve kadastro harita ve bilgilerinin bilgi sistemine uyumlu hale getirilmesiyle ülkemizdeki e-devlet çalışmalarının kadastro ayağı bu projeyle gerçekleşmiş olacak.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.