Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Bingöl’deki Orman Kadastrosu Çalışmaları

44 birimde Bingöl’de orman kadastro çalışmaları ihale edildi. 2015 yılında çalışmalar başlatıldı ve 2016 yılında çalışmalar devam edecek.

Bingöl İl Kadastro Müdürü Süleyman Yurtsever, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, daha önceki yıllarda Tapulama ve Kadastro çalışmalarında tespit dışı bırakılan ormanların 3402 sayılı kadastro kanunun 5’inci maddesine göre tahdit ve tespit işlemlerinin yapılması amacıyla Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği Bingöl’de 44 birimin harita yapım işinin ihale edildiğini ifade etti.

İhalenin bedeli 1 Milyon 516 bin 850 TL ve teslim süresi 300 gün.

Söz konusu ihalenin bedeli 1 Milyon 516 bin 850 TL ve teslim süresi 300 gün.

Sayısal Kadastral Harita Yapım işi kapsamında Bingöl Kadastro Müdürlüğü arasında yer teslimi yapıldığını söyleyen Yurtsever, söz konusu ihalenin bedelinin 1 Milyon 516 bin 850 TL ve teslim süresinin 300 gün olduğunu belirtti.

Bingöl Kadastro Müdürlüğü tarafından merkez İlçede 29, Genç ilçesinde 8, Kiğı ilçesinde 3, Solhan İlçesinde ise 4 birim olmak üzere toplam 44 birimde orman kadastro çalışmaları yapılacağını ifade eden Yurtseven, Orman Kadastro çalışmaları ihale edilen bu birimlerden 11 birimde 2015 yılı içerisinde çalışmaların başladığını, 33 birimde ise 2016 yılında çalışmalara başlanacağını söyledi.

Başlatılan 44 birim ise şöyle açıklandı:

Bingöl Merkez İlçe: Aşağıakpınar, Bahçelievler, Büyüktekören, Çayağzı, Çayboyu, Çeltiksuyu, Çobantaşı, Dikme, Direkli, Düzyayla, Ekinyolu, Erentepe, Gökçekanat, Gözeler, Güveçli, İncesu, Kırkağıl, Kurtuluş, Kuruca, Mirzan, Olukpınar, Ormanardı, Sarıçiçek, Suvaran, Yamaç, Yaygınçayır, Yazgülü, Yolçatı ve Yukarıakpınar bölgeleri,

Genç İlçe: Ardıçdibi, Bulgurluk, Çaytepe – Süğütlü, Doğanca, Meşedalı, Sarısaman, Sürekli ve Şehitköy bölgeleri,

Kığı İlçe: İlbeyi ve Kutluca Bölgeleri,

Solhan ilçe: Arakonak – Karşıyaka, Arakonak – Kültür, Arakonak – Merkez ve Yenibaşak – Bucak Merkezi bölgeleri.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.