Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Beşiktaş Belediyesi Tarafından Özürlü Harita Mühendisi Alınacak

Beşiktaş Belediyesi

Beşiktaş Belediyesi tarafından özürlü harita mühendisi alınacak.

25 Ocak 2011 tarihinde İŞKUR‘un Şişli Şube Müdürlüğü biriminden yayınlanan ilana göre Beşiktaş Belediyesi Başkanlığı tarafından özürlü harita mühendisi alınacak.

Adayların 3 Şubat 2011 tarihine kadar müracaatlarını İl/Şube Müdürlükleri‘nden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2010’dan KPSSP3 puan türünden en az 1 puan almış olmaları gerekiyor.

Başvuruda bulunan adayların isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecek. İşyerine ismi bildirilen adaylara, yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecek.

Adaylar için tercih edilen ikametgah ilçeleri: Adalar, Bakırköy, Beşiktaş, Beykoz, Beyoğlu, Çatalca, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Sarıyer, Silivri, Şile, Şişli, Üsküdar, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Kağıthane, Küçükçekmece, Pendik, Ümraniye, Bayrampaşa, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Güngören, Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla, Esenler, Ataşehir, Sancaktepe, Çekmeköy, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Arnavutköy, Sultangazi, İstanbul/Merkez.

Detaylı bilgi İŞKUR‘dan edinilebilir.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.