Buradasınız: Haberita » Eğitim » Önümüzdeki MapInfo Eğitimi Ne Zaman?

Başarsoft MapInfo Akademi tarafından 21-25 Aralık 2015 tarihleri arasında “MapInfo Temel ve İleri Seviye Eğitimi“, Başarsoft’un Ankara’daki Balgat Ofisi Eğitim Salonunda gerçekleştirilecek.

MapInfo ürün ailesi eğitimlerini verme yetkisine sahip olan tek kurum Başarsoft MapInfo Akademi'dir.

MapInfo ürün ailesi eğitimlerini verme yetkisine sahip olan tek kurum Başarsoft MapInfo Akademi’dir.

Periyodik olarak her ay düzenlenn MapInfo Temel ve İleri Seviye eğitimlerinde 20 kişiye kadar katılım sağlanabiliyor. Eğitimler, Başarsoft’un İstanbul Ataşehir Eğitim Salonunda da gerçekleştirilebiliyor. Standart olarak eğitimler hafta içi ve 10:00 – 16:00 saatleri arasında düzenleniyor. Eğitim esnasında katılımcılara ilgili eğitime ilişkin eğitim dokümanları ve programların 30 günlük demoları ücretsiz bir şekilde veriliyor.

MapInfo Akademi bünyesinde; MapInfo Professional Temel ve İleri Seviye Eğitimi, Vertical Mapper Grid Modelleme Eğitimi,  Encom Discover & Discover 3D Yerbilimleri Uygulamaları Eğitimi, MapXtreme .Net Yazılım Geliştirme Eğitimi, MapBasic Yazılım Geliştirme Eğitimi eğitimleri veriliyor.

Türkiye’de MapInfo ürün ailesi eğitimlerini verme yetkisine sahip olan tek kurum Başarsoft MapInfo Akademi’den aldığınız eğitim sonunda başarı durumunuza göre, MapInfo Akademi Başarı Sertifikası veya Katılım Sertifikası alabiliyorsunuz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.