Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Aksaray İl Özel İdaresinden Harita Mühendisi ve Teknikeri Alımı

Devlet Personel Başkanlığının internet sitesindeki ilana göre Aksaray İl Özel İdaresi, 12 adet sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bunlardan 2 tanesi harita mühendisi, 2 tanesi harita teknikeri ve 1 tanesi de topograf.

Aksaray İl Özel İdaresi, 12 adet sözleşmeli personel alacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 19 Aralık 2016 tarihinde Maden İşleri Genel Müdürlüğü (MİGEM) bünyesinde sözleşmeli Yeraltı Maden Uzmanı olarak çalıştırılmak üzere 4B kapsamında 25 Harita Mühendisi alacağını duyurmuş fakat bu alımda KPSS şartı aranmamıştı. Bu duruma KPSS’ye emek vererek hazırlanan meslektaşlarımız tepki göstermişti.

Aksaray İl Özel İdaresi de bu alımı KPSS şartı aramadan gerçekleştirmekte ve meslektaşlarımız bu KPSS’siz alımlara bir önlem alınması gerektiğini ifade etmektedirler. Ayrıca ilanlarda yer alan ikametgah şartları birçok meslektaşımızın ilana başvurmasına engel olmaktadır. Bu konuda da hassas davranılması gerekmektedir. Başta Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası olmak üzere ilgili tüm makamları meslektaşlarımızın bu çağrısına kulak vermeye davet ediyoruz.

Aksaray İl Özel İdaresi başvuru alımı 20 Ocak 2017 başlamış olup 25 Ocak 2017 tarihi saat 17.00’de sona erecek.

Harita teknikeri (2) ve topograf (1) kadrolarında harita kadastro ön lisans programından mezun olma, harita mühendisi (1) kadrolarında ise harita mühendisliği lisans programından mezun olma şartı aranıyor.

Adaylarda aranan genel şartlarda dikkat çeken maddeler ise;

  • Aksaray’da, şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı ve 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 5. Maddesinde “İl Özel İdaresinin görev alanı il sınırını kapsar” hükmüne istinaden Aksaray’a bağlı ilçelerde, İl Özel İdaresince gerek görülmesi halinde çalışmayı kabul ve taahhüt etme
  • Aksaray İl sınırları içerisinde ikamet ediyor olma

Başvuru ile ilgili aranan nitelikler, genel şartlar ve istenen belgelere buradan ulaşabilirsiniz.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.