Buradasınız: Haberita » İş Dünyası » Ahi Evran Üniversitesi Tarafından Öğretim Görevlisi Alınacak

Ahi Evran Üniversitesi

Adayların son başvuru tarihi 14 Ocak 2011.

Ahi Evran Üniversitesi tarafından Harita Mühendisliği veya Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü mezunu bir öğretim görevlisi alınacak.

İlana başvuru şartlarında ALES’ten en az 70 puan ve Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (KPDS) veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavından (ÜDS) ise en az 50 puan aranıyor.

Adayların; başvuru dilekçesi, özgeçmiş, nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf, ALES belgesi aslı veya onaylı fotokopisi, KPDS/ÜDS Belgesi veya onaylı fotokopisi, lisans ve yüksek lisans diploması aslı veya onaylı fotokopisi, lisans ve yüksek lisans not durum belgesi (transkript), tecrübe durumunu gösterir belge, erkek adaylar için askerlik belgesi, ilgili dalda bilimsel çalışma (varsa) yaptıklarını kapsayan dosya ile başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Ayrıca adayların www.ahievran.edu.tr adresinde yer alan aday başvuru formunu iki nüsha halinde doldurarak teslim etmeleri gerekiyor.

Adaylar Ahi Evran Üniversitesi Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile müracaat edebiliyorlar, son başvuru tarihi ise 14 Ocak 2011.

İlan ile ilgili başvuru şartları, başvuru şekli ve gerekli belgeler gibi konularda detaylı bilgiye Ahi Evran Üniversitesi’nin resmi websitesinden erişilebilir.

Telif Hakkı: © 2010 - 2024 Haberita - Tüm hakları saklıdır.